blog single last sunday

Denné menu

Denné menu podávame každý pracovný deň od 11:00 do 14:30.

14.01. Pondelok
  • Polievka: 330ml Frankfurtská s párkom [1]
  • A: 250g Hrachová kaša s opečeným špekáčikom, chlieb [1, 7]
  • B: 300g Zeleninový šalát s tuniakom a chrumkavou bagetkou [1, 4]
  • C: Prémium menu – 200g Kuracie prsia plnené šunkou a šampiňónmi v cestíčku, zemiaky s vňaťou, zeleninová príloha [1, 3, 7] – 5,99 €
  • D: 150g Vyprážaný syr, hranolky, tatárska omáčka [1, 3, 7] - 4,50 €
  • E: 150g Marinované bravčové karé, ryža, zeleninová príloha [10] - 4,50 €
15.01. Utorok
  • Polievka: 330ml Hŕstková [1]
  • A: 150g Plnená paprika v paradajkovej omáčke, domáca knedľa [1, 3, 7]
  • B: 300g Hydinové rizoto so syrom, kyslá uhorka [7]
  • C: Prémium menu – 200g Bravčový kotlet so slaninkou a mandľami, ryža, zeleninová príloha [8] - 5,99 €
  • D: 150g Vyprážaný syr, hranolky, tatárska omáčka [1, 3, 7] - 4,50 €
  • E: 150g Marinované bravčové karé, ryža, zeleninová príloha [10] - 4,50 €
16.01. Streda
  • Polievka: 330ml Hovädzia so zeleninou a rezancami [1, 3]
  • A: 150g Kuracie prsia zapekané s broskyňou a syrom, ryža [7]
  • B: 300g Žemľovka s tvarohom, ovocím a čokoládovou polevou [1, 3, 7]
  • C: Prémium menu – 200g Steak z bravčovej panenky s omáčkou zo zeleného korenia, ½ grilovaná zelenina, ½ ryža – 5,99 €
  • D: 150g Vyprážaný syr, hranolky, tatárska omáčka [1, 3, 7] - 4,50 €
  • E: 150g Marinované bravčové karé, ryža, zeleninová príloha [10] - 4,50 €
17.01. Štvrtok
  • Polievka: 330ml Kulajda [1, 3, 7]
  • A: 180g Zabíjačkový tanier (jaternica, klobása, pečené bravčové mäso na kyslej kapuste), varené zemiaky
  • B: 300g Makaróny s hubovým ragú a s parmezánom, zeleninová príloha [1, 7]
  • C: Prémium menu – 200g Hovädzie stehno na víne s brusnicami, zemiakové krokety, zeleninová príloha – 5,99 €
  • D: 150g Vyprážaný syr, hranolky, tatárska omáčka [1, 3, 7] - 4,50 €
  • E: 150g Marinované bravčové karé, ryža, zeleninová príloha [10] - 4,50 €
18.01. Piatok
  • Polievka: 330ml Cibuľová so syrom [7]
  • A: 150g Bravčové pliecko na hrášku, slovenská ryža [1]
  • B: 300g Granatiersky pochod, čalamáda [1]
  • C: Prémium menu – 350g Filet z aljašskej tresky na mlynársky spôsob, restované zemiaky, kapustový šalát [1, 4, 7] – 5,99 €
  • D: 150g Vyprážaný syr, hranolky, tatárska omáčka [1, 3, 7] - 4,50 €
  • E: 150g Marinované bravčové karé, ryža, zeleninová príloha [10] - 4,50 €

Jednotná cena 3,90 €, pokiaľ nie je uvedené inak.